7 nov. 2012

Pressmeddelande

Aveqia hos Starcom foto:Blombyrån Nyfiken Grön

 
 
 
 
PRESSMEDDELANDE

 

Spisdating – NYTT Kreativt Singelkoncept i exklusiv matstudio

 

Blombyrån Nyfiken Grön lanserar ett nytt singelkoncept, spisdating, i AVEQIAs exklusvia matstudios. Kontaktkvällar i köket för medvetna, urbana fristående kvinnor och män. Gastronomi och matlagning fungerar här som generator för gemenskap och umgänge. Gästerna lagar och äter tillsammans en 4-rättersmiddag under ledning av en stjärnkock. Roligt, nätverkande och engagerande. Gott.

 

FÖRSMAK

Fredag 16 november 2012 klockan 18:00  träffas fem singelkvinnor och fem singelmän en helkväll för att laga en förstaklassig 4-rättersmåltid och umgås. Långt ifrån hemmets privata middag för en. Gemensam matlagning är roligt och engagerande samtidigt som det är ett avslappnat sätt att umgås. Hacka, steka, skåla. Helt avslappnat. Ändå uppklätt. Schysst belysning, bra musik och härliga dofter.

 

LILLA PRESSKVÄLLEN

Fredag 16 november 17:00—18:30, i samband med FÖRSMAKeventet, bjuder vi in till en presskväll hos Aveqia Tulegatan 11 i Stockholm. Blombyrån Nyfiken Grön och AVEQIA presentera Spisdating och utvecklar konceptet. Vi delar också med oss av tankar kring matlagningens väg till hjärtat. Om singelevent utan tvång till tvåsamhet. Och varför alla hamnar i köket på hemmafesten.

Välkommen. Anmälan till presskväll skickar du till info@nyfikengron.se

Spisdating hos AVEQIA lanseras av Blombyrån Nyfiken Grön våren 2013.  Aveqias matstudios för umgänge och gastronomiska möten finns i Stockholm, Göteborg och London. www.aveqia.se

 

För mer information:

Camilla Ek

070 667 1320 

BLOMBYRÅN NYFIKEN GRÖN

Hornsgatan 52 (vid Mariatorget)

118 21 Stockholm

Facebook: Blombyrån Nyfiken Grön

Instagram: blombyrannyfikengron
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar